Om oss

USA Experten har eksistert i snart 45 år. Det ble etablert i 1969, og er en tradisjonsrik bedrift som nå drives av andre generasjon. Reisebyrået i Kvinesdal sentrum var tidligere kjent som OK Reiser a.s. Vi er pr i dag 6 ansatte. USA Experten har gjennom de 45 årene spesialisert seg på flyreiser til og fra USA, samt innenlands i USA. USA Experten er lokalisert i sentrum av Kvinesdal. Vi mottar din bestilling enten som bedrift eller privat person – enten pr telefon, mail eller ved et besøk på vårt kontor.

Reisegaranti fondet

USA Experten er medlem av Reisegaranti fondet, noe som gir deg som kunde trygghet når du er ute på reise. Vi  er også medlem av International Air Transport Association (IATA)tom

Betaling

Hos USA Experten OK Reiser kan du betale med flere typer kredittkort. Opplysninger om kredittkort nr. etc. kan gjøres pr. telefon eller via faks, hvis du ikke ønsker å sende disse opplysningene over nettet. Du kan også betale ved bruk av bankgiro. Vi sender deg så en bankgiro med posten, som du mottar før avreise.

Ansatte

pererik
ovekjell
tom
Per Erik
Daglig leder og ansvarlig for de mange gruppene som velger USA Experten som sin leverandør.
Ove Kjell
Hovedeier og 2. generasjons reiseagent. En mester på å finne de gode og rimelige flybillettene.
Tom
Superselger med 15 års erfaring. Kjenner USA som få og har 100-vis av faste og fornøyde kunder.
hilde
therese2
lisamarie
Hilde
Smilende Feda-jente som med sine over 25 års erfaring er tryggheten selv. Kontorsjef og ansvarlig for utstedelse av flybilletter.
Therese
Nyeste tilskudd på stammen her på reisebyrået. Ekspert på Thailand og hjemmehørende i Flekkefjord.
Lise Marie
Reisebyråets gladjente og Facebook-ansvarlig. Hun svarer deg når du ringer og sender deg tilbud på din reise samme dag !
USA Experten, Elveveien 21, 4480 Kvinesdal | Tlf.: 38 35 02 04 | Faks: 38 35 15 03 | E-post: firmapost@usaexperten.no
Åpningstider: Mandag - fredag 08:30 - 16:00. Lørdag 09:00 - 13:00.
Personvernerklæring
..